FORMULARI D'INSCRIPCIÓ AL PROJECTE CERVERA


Nom
Cognoms
Email
Tel. de contacte
Grup de treball en el qual estàs interessat en participar





Segons el disposat a la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, l'informem que les seves dades seran incloses en un fitxer, de titularitat i ús exclusiu per a fins informatius de PROJECTE CERVERA; i en compliment del que disposa l'article 65 del R.C. 1736/98 de 31 de juliol, PROJECTE CERVERA sol·licita el seu consentiment per tractar les dades que ens ha facilitat.

dilluns, 31 de maig del 2010

LA ICONA DE CERVERA


La Paeria de Cervera va posar en marxa una iniciativa en el marc de la Fira de Sant Isidre perquè els cerverins escullin quína és la icona de la ciutat. En condicions normals hauriem de felicitar aquesta iniciativa, però resulta que el mes de febrer, Projecte Cervera feia una enquesta per tota la població on entre els prop de cent temes tractats, es demanava que els ciutadans diguessin quína era la singularitat més important per promocionar Cervera. Van ser prop de 600 cerverins els que van respondre i va ser la Universitat i l´Aquelarre les opcions més votades. Cal dir que les opcions que vam proposar van sortir a partir de les 10 reunions amb més de cent persones que entre altres van tenir en compte La Passió de Cervera, declarada Patrimoni Inmaterial de Catalunya, opció que trobem a faltar a l´enquesta de la Paeria.
No entenem com en un moment en que cal estalviar, la Paeria posa en marxa una iniciativa que Projecte Cervera ja ha realitzat fa tres mesos i de la que tenim uns resultats tècnicament representatius del que pensen els cerverins, lograts a partir d´un mètode rigurós i molt acurat, inclòs un estudi a partir de dades sociodemogràfiques, cosa que no podem dir del procés de la Paeria que permetia que una mateixa persona pugués entregar tantes butlletes com vulgués ja que no hi ha hagut cap mena de control en aquest sentit. Tampoc ens ha estat possible emetre el vot per la web de la Paeria com s´informava a les mateixes butlletes.
Volem també recordar que vam fer entrega dels resultats d´aquesta enquesta al Paer perquè donés còpia a tots els Regidors.

Nosaltres hem declarat des del primer dia de manera pública i privada que volem ajudar a la Paeria a que Cervera progressi i millori. Ens hem oferit a ajudar a resoldre el tema de la unificació dels horaris comercials fent una segona enquesta monogràfica entre prop de 130 comerços de la ciutat, col.laborant amb l´Associació de Comerciants. Ens consta l´interés de membres de la Paeria per una trobada per tractar aquesta qüestió.

Ens hem oferit a ajudar a la Paeria per resoldre el problema del mal estat del polígon industrial, fent un informe detallat sobre el seu estat i convocant nosaltres i la Cambra de Comerç una reunió a la Paeria per analitzar la situació. En aquesta reunió vam preguntar diverses vegades què és el que podiem fer per accelerar les actuacions que han de fer Endesa, Incasol i la mateixa Paeria.

La nostra participació i intervenció a les dos comissions de promoció econòmica han estat amb diferència les més actives. Estan les actes que així ho acrediten i en les dos comissions hem manifestat que estem fent un treball d´anàlisi de la situació per crear un Pla Estratègic per Cervera i que posem a disposició de la Paeria i tota la ciutadania tots aquests treballs.
El nostre tarannà ha estat sempre constructiu, honest i amb ganes de sumar. Hem estat crítics quan hem considerat que calia, però sempre amb correcció i respecte. A nivell privat ens han criticat sovint per ser massa tous i massa concil.liadors, però pensem que aquest ha de ser el camí.

Una vegada més, convidem a tots els membres de la Paeria a tenir una trobada de treball per presentar-los tot el que estem fent i i oferir-nos a ajudar de franc, només a canvi d´una cosa, de respecte i consideració per aquest treball i esforç d´un grup de ciutadans que en aquests mesos ha parlat amb més de 200 persones i institucions i ha mobilitzat 600 persones per una enquesta sobre la nostra ciutat, i això vol dir compromís de que aquest projecte sigui un projecte de Cervera i per Cervera.

Ens agradaria pensar que la Paeria estudiarà i tindrà en consideració el Pla Estratègic que estem redactant, un pla que totes les ciutats necessiten però que molt poques poden tenir per l´elevat cost que té. Nosaltres estem treballant per Cervera i pensem que la Paeria hi hauria d´estar positivament receptiva.

Esperem que la Paeria ens convidi a aquesta trobada.

PROJECTE CERVERA

1 comentari:

Anònim ha dit...

Cada una de les opcions manifesta un aspecte de la història i el tarannà del que penso és una idea superior: Cervera. Aquesta és la marca que cal promocionar, amb tot el que conté, un element com la Universitat mostra el nostre passat més inconvenient en els temps que corren, l'Aquelarre deixa fora el cerverinisme més proper a la tradició religiosa (que està molt ben representat per la Passió o Santa Maria). Cervera és més potent que les seves parts (i ara, a més, tenim en Màrquez)