FORMULARI D'INSCRIPCIÓ AL PROJECTE CERVERA


Nom
Cognoms
Email
Tel. de contacte
Grup de treball en el qual estàs interessat en participar





Segons el disposat a la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, l'informem que les seves dades seran incloses en un fitxer, de titularitat i ús exclusiu per a fins informatius de PROJECTE CERVERA; i en compliment del que disposa l'article 65 del R.C. 1736/98 de 31 de juliol, PROJECTE CERVERA sol·licita el seu consentiment per tractar les dades que ens ha facilitat.

divendres, 7 de maig del 2010

NOVES ACCIONS DE PROJECTE CERVERA


Projecte Cervera ha tingut una intensa activitat en les últimes setmanes de les que tot seguit informem :


Reunió amb la Cambra de Comerç i la Paeria

Membres de Projecte Cervera s´han reunit amb representants de la Cambra de Comerç i de la Paeria, entre ells el Paer Joan Valldaura. La trobada va tenir lloc a la Paeria a petició de Projecte Cervera per parlar del lamentable estat del Polígon Industrial. S´ha decidit esperar al mes de juny per valorar si les actuacions previstes per Endesa i Incasol s´han dut a terme. En cas que no sigui així i continui l´aparent apatia per resoldre aquest tema, es proposaran accions més directes per intentar resoldre aquest situació. Projecte Cervera va elaborar un informe en el que es detalla l´estat dels polígons de Cervera i es va entregar còpia a la Paeria i la Cambra de Comerç.


Enquesta sobre els horaris comercials

Projecte Cervera i l´Associació de Comerciants Endavant han elaborat una enquesta entre els comerciants de Cervera per definir quíns són els horaris comercials més adequats per la nostra ciutat. Properament es faran públics els resultats.


Trobada amb membres de CiU

Entre les trobades realitzades per Projecte Cervera destaca el dinar de treball fet amb membres locals i provincials de Convergència i Unió. La trobada va tenir lloc a iniciativa de CiU amb la intenció de conèixer de primera mà l´evolució dels treballs que està portant a terme la plataforma cerverina i per estudiar vies de col.laboració per portar a terme aquells projectes que considerin més importants per Cervera. El resultat de la trobada ha estat valorat molt positivament per les dos parts. Albert Batalla i Marta Alòs, diputats al Parlament i Salvador Bordes com a màxim responsable de CiU a Cervera van expressar la necessitat de seguir d´aprop aquests treballs i van valorar molt positivament que existeixin iniciatives ciutadanes com aquesta amb una tasca tan seriosa. Representants de Projecte Cervera han expresat la seva satisfacció per l´interés mostrat per aquest grup polític i han manifestat que seria molt positiu per la ciutat poder realitzar més trobades amb altres partits polítics. La plataforma cerverina ha convidat públicament en diverses ocasions a totes les forces polítiques que tinguin interés a tenir trobades de treball com aquesta com ha fet també amb altres colectius i entitats locals.



Reunió amb la Comissió de Promoció Econòmica de la Ciutat de Cervera

Membres de Projecte Cervera van participar en aquesta Comissió convocada per la Paeria. Aquesta trobada va servir per tenir informació de primera ma sobre algunes iniciatives de la Paeria en matèria de turisme. Els representants de Projecte Cervera van informar al presents sobre el Pla Estratègic que s´està preparant i que s´entregarà a la ciutat abans de final d´any. Cal fer un esforç perquè aquestes comissions siguin més pràctiques a nivell de resultats i accions concretes.


Publicació de l´enquesta a la revista SEGARRA

La revista SEGARRA ha dedicat el dossier del mes d´abril a l´enquesta de Projecte Cervera. Aquesta decisió ens omple de satisfacció i permet que tots els cerverins que no van poder venir a la presentació dels resultats, puguin consultar-los en aquesta revista local.

Projecte Cervera va entregar una còpia d´aquesta enquesta a la Paeria. Joan Valldaura va rebre una còpia per poder ser entregada a tots els representants de la ciutat a la Paeria.



En aquests moments s´estan distribuïnt les tasques per l´elaboració del Pla Estratègic. Aquest Pla és un projecte molt ambiciós que requerirà la màxima implicació de tots els membres de Projecte Cervera i es convida a tothom que hi vulgui participar d´una manera activa ompli la butlleta d´aquest blog per formar part del grup de treball que vulgui.


No ens estan posant les coses gens fàcils, sabiem que aquest camí seria molt complicat i els fets demostren que així ha estat. Ningú ens ha obligat a fer aquest pas per Cervera, ho estem fent de manera voluntària, però seria una pena que la ciutat no s´adonés de que aquest és un treball molt seriós plantejat des d´un principi amb l´objectiu de millorar la nostra ciutat i ajudar als reponsables de gestionar-la a fer-ho el millor possible. Seguim desitjant que el màxim nombre possible de persones de mentalitat oberta es mobilitzin per ajudar-nos a tirar endavant aquest projecte. Estem ja en un moment molt important i només cal l´empenta final. Ens agradaria molt que els responsables polítics de la nostra ciutat tinguessin una actitut més oberta a una iniciativa ciutadana honesta en la que els seus membres hi estan dedicant moltes hores de treball. Estem oberts a escoltar a tothom i ajudar a tothom que vulgui millorar Cervera.


1 comentari:

Toni Peiró ha dit...

Bon dia.
Estic de baixa i dia si dia també, repasso als comentaris i les opinions de la gent en vers a la feina que esteu fent i m'he dono conte de que no hi ha massa participació, jo personalment, si puc vaig a les reunions que feu i també trobo a faltar participació.
Per un altra banda veig que hi ha moviments, que es fan cosses poc a poc.
Si per la meva Banda puc fer quelcom res mes ja m'ho direu i espero que puguem engrescar mes a la gent i tirar endavant aquest projecte.