FORMULARI D'INSCRIPCIÓ AL PROJECTE CERVERA


Nom
Cognoms
Email
Tel. de contacte
Grup de treball en el qual estàs interessat en participar





Segons el disposat a la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, l'informem que les seves dades seran incloses en un fitxer, de titularitat i ús exclusiu per a fins informatius de PROJECTE CERVERA; i en compliment del que disposa l'article 65 del R.C. 1736/98 de 31 de juliol, PROJECTE CERVERA sol·licita el seu consentiment per tractar les dades que ens ha facilitat.

dimecres, 9 de juny del 2010

TROBADA AMB ESQUERRA REPUBLICANA DE CATALUNYA

Seguint amb la línia d´actuació que ja vam anunciar temps enrere, membres de Projecte Cervera vam tenir una trobada amb membres cerverins d´Esquerra Republicana de Catalunya per posar sobre la taula els temes amb els que estem treballant i buscar la possibilitat de trobar vies de col.laboració. Hem de dir que la trobada va ser molt satisfactòria pel tarannà totalment obert mostrat per les dos parts. Vam veure els membres d´ERC molt receptius a les nostres propostes i entenem que això és molt positiu. Vam parlar de molts dels temes que afecten actualment a la nostra ciutat, des de la conversió del centre en zona per vianants fins a la necessitat de fer noves places d´aparcament, passant per comerç o l´estat del polígon industrial. ERC va mostrar especial sensibilitat per temes com educació i cultura. Són partidaris de donar més força a aquesta àrea amb accions com potenciar el Centre Municipal de Cultura, idea amb la que Projecte Cervera hi estem totalment d´acord. També vam coincidir amb la necessitat de crear un Pla Local d´Inmigració i amb la necessitat de buscar la manera d´adaptar els cicles formatius a les necessitats de les empreses locals. ERC va valorar molt positivament l´estudi fet per Projecte Cervera conjuntament amb l´Associació de Comerciants per unificar horaris comercials i van veure bé la possibilitat de crear un document de consens signat per diverses entitats ademés de Projecte Cervera i l´Associació de Comerciants Endavant per recomanar als comerciants el seu cumpliment.
Els representants d´ERC van manifestar que caldria animar la iniciativa privada per crear més places d´hotel a Cervera. També seria necessari un alberg per poder atendre el turisme de grup i les trobades, cursets i estades diverses de la nostra ciutat
Els membres d´ERC van valorar positivament la tasca de Projecte Cervera i la influència positiva que pot tenir a la política cerverina tot i que van manifestar que moltes vegades, per diferents motius, els temps de les administracions no poden ser els desitjats per la ciutadania i que cal tenir-ho en compte.
Tant ERC com Projecte Cervera vam veure bé la possibilitat de tenir noves reunions com aquesta en el futur. Això ens anima a seguir endavant amb el nostre projecte desitjant que altres partits amb representació al nostre Consistori s´animim a tenir noves trobades com la que ja hem tingut amb CiU i ERC.