FORMULARI D'INSCRIPCIÓ AL PROJECTE CERVERA


Nom
Cognoms
Email
Tel. de contacte
Grup de treball en el qual estàs interessat en participar





Segons el disposat a la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, l'informem que les seves dades seran incloses en un fitxer, de titularitat i ús exclusiu per a fins informatius de PROJECTE CERVERA; i en compliment del que disposa l'article 65 del R.C. 1736/98 de 31 de juliol, PROJECTE CERVERA sol·licita el seu consentiment per tractar les dades que ens ha facilitat.

dimarts, 23 de febrer del 2010

PRESENTACIÓ DELS RESULTATS DE LES ENQUESTES


Una vegada duta a terme la consulta popular sobre Cervera, i amb els primers resultats estadístics a les mans, us convoquem a la presentació d’aquests, la qual tindrà lloc el pròxim diumenge dia 28 de febrer, a les 12.30h a l’Auditori Municipal.
Aquests resultats, juntament amb totes les idees i aportacions fetes en les reunions sectorials, incloent noves propostes, ens han de servir per encaminar de nou la tasca iniciada amb tots vosaltres, per tal de redactar el Full de Ruta Final.
Seguint amb el calendari previst, durant el mes de març es convocaran reunions amb cada grup de treball, per tal de comentar amb detall els resultats de l’enquesta i començar a fixar objectius per a cada àrea, establint prioritats per Cervera i elaborant un Pla Estratègic d’Actuació.
Agrair-vos novament a tots i totes la vostra col·laboració i les vostres aportacions, les quals han estat clau per arribar on som a dia d’avui. Esperem poder seguir comptant amb tots vosaltres, per aconseguir la Cervera que tots desitgem.
PROJECTE CERVERA

2 comentaris:

Ester Marín ha dit...

Una consulta, pels que ens va ser impossible assistir el dia que vau presentar els resulats de la consulta popular: es publicaran els resultats o es pot tenir accès als resultats?? Gràcies.

Anònim ha dit...

Els resultats es publicaran al proper número de la revista Segarra i més endavant es podran descarregar en aquest blog.
Ramon Royes