FORMULARI D'INSCRIPCIÓ AL PROJECTE CERVERA


Nom
Cognoms
Email
Tel. de contacte
Grup de treball en el qual estàs interessat en participar





Segons el disposat a la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, l'informem que les seves dades seran incloses en un fitxer, de titularitat i ús exclusiu per a fins informatius de PROJECTE CERVERA; i en compliment del que disposa l'article 65 del R.C. 1736/98 de 31 de juliol, PROJECTE CERVERA sol·licita el seu consentiment per tractar les dades que ens ha facilitat.

diumenge, 14 de febrer del 2010

ENTREGA D´ENQUESTES DE PROJECTE CERVERA

Després de quatre jornades, s´han tancat les urnes per l´entrega de les enquestes que hem preparat Projecte Cervera. Cal dir que la participació ha estat elevada i que l´entrega d´enquestes s´ha fet amb total normalitat i sense incidents destacables. Esperem poder facilitar les dades obtingudes el més aviat possible amb una presentació pública de les mateixes.
Volem donar molt sincerament les gràcies a tots els cerverins i cerverines que hi han participat i que han fet que aquests dies es parlés de Cervera en positiu sobre quines són les prioritats que més ens preocupen a tots.
Ha estat una experiència fantàstica que ens ha servit per certificar que hi ha molts cerverins i cerverines amb ganes de sumar i de fer coses per la nostra ciutat.
Gràcies a tots.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Gràcies a vosaltres per creure possible un nou model de gestió de ciutat!
Però sincerament i tristament no veig que el nostre poble reflexioni o sigui madur per entendre aquestes oportunitats.
Recordo que a les últimes eleccions la 2a força més votada es centrava només en el control de la immigració sense res més a dir sobre el model de ciutat. No crec en la intel·ligència col·lectiva, sino en el contrari.