FORMULARI D'INSCRIPCIÓ AL PROJECTE CERVERA


Nom
Cognoms
Email
Tel. de contacte
Grup de treball en el qual estàs interessat en participar





Segons el disposat a la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, l'informem que les seves dades seran incloses en un fitxer, de titularitat i ús exclusiu per a fins informatius de PROJECTE CERVERA; i en compliment del que disposa l'article 65 del R.C. 1736/98 de 31 de juliol, PROJECTE CERVERA sol·licita el seu consentiment per tractar les dades que ens ha facilitat.

dijous, 22 d’octubre del 2009

PRESENTACIÓ DEL PROJECTE CERVERA


6 comentaris:

Anònim ha dit...

Ha sigut fantàstic!!!
De debò que heu impressionat, i deixeu-me dir que en algun moment m'heu emocionat, perquè es nota que estimeu Cervera de veritat!!
Feia falta gent d'aquest tipus, i com haureu vist, l'Auditori s'ha quedat petit!
GRÀCIES I ENDAVANT!

Anònim ha dit...

PROJECTE CERVERA.
Idees.

Cervera serà una ciutat única si la cuidem, si entre tots aconseguim fer-ne una CIUTAT MODEL, que cuida el patrimoni i el sap “vendre”.

El patrimoni no és només els grans monuments –Parròquia, Universitat, Sindicat- sinó tot l’entorn. Rehabilitar el casc antic i Cervera en el seu conjunt, i després mantenir-la restaurada i neta i amb els jardins, els parcs i l’arbrat impecables, acompanyat si es possible dels balcons vestits amb plantes.

Patrimoni
El SINDICAT hauria d’esdevenir EL MUSEU de CATALUNYA DE LA MAQUINARIA DEL CAMP. En honor al Sr. ANTONI PINTOR, on va treballar fins a la seva jubilació, RECUPERAR LA MAQUINARIA DE LA FARINERA DEL CAMPS I TRASLLADAR-LA AL SINDICAT. Seria la primera pedra del futur “MUSEU” DEL SINDICAT.

Cultura
En honor A CLAUDI GÓMEZ-GRAU ORGANITZAR UN FESTIVAL -biennal- DE CINEMA INFANTIL I FOTO FIXA i CREAR LA FUNDACIÓ GÓMEZ-GRAU, un Museu amb tota la seva gran producció de pel·lícules de cinema infantil, i no infantil, i de Foto fixa ( veure Segarra del setembre de 1967)

Fer país
Jo em pregunto, per què quan hi ha un concert -d’orquestra o d’una coral- o un personatje visita la ciutat o dona una conferència, se li fa ofrena d’un ram de flors, i no se l’obsequia amb un cistellet de productes de Cervera i la Segarra ? ( sabines, licors de la Segarra, mel …).
Fora fantàstic canviar aquest costum i ser originals alhora que fem país.

Pilar Porredon

Toni Peiró ha dit...

Bon dia.
Suposo que la meva intervenció va quedar prou clara, la qüestió és que tenim reunions de directius que ens visiten d’altres fàbriques de la nostra empresa i a l’hora de fer un dinar o de buscar un allotjament nosaltres ja procurem buscar-lo al poble, però si es una persona que ens visita sovint, diuen que a Cervera no saben on anar que no tenim “l’atractiu de Tàrrega o Igualada”.
Si aquesta persona es un enginyer o arquitecte que acostumen a passar grans temporades a la nostra empresa busquen un apartament del tipus Pinto Marçà, per passar-hi un parell de mesos o si es al cas un pis o una casa per viure-hi uns anys, però normalment fora d’aquí.

Toni Peiró

Anònim ha dit...

Estic d'acord en què cal buscar més atractius!, però crec que compartireu amb mi que no és que necessitem trobar-ne de nous sinó rescatar tots els que ja tenim, que són molts!!! aquestes dues ciutats que has dit com Tàrrega o Igulada, són diferents..., però res més!!, ja que pel que fa a patrimoni i d'altres coses... els superem terriblement!! el que sí que ens faria falta és un altre hotel! hi estic molt d'acord..., però pel que fa a l'exemple que has posat..., sense despreciar res..., no és pas res de l'altre món eh!, perquè els establiments que tenim ara mateix a Cervera el superem i amb escreix!!!, tot i que segueixo dient que un altre hi faria falta!, sobretot pensant en ocasions que puguin acollir més gent!
Penso que en definitiva, el que ens falta és millorar la nostra imatge de ciutat i començar fent-ho des de nosaltres mateixos..., és a dir, saber vendre-la!! perquè ni ens cal comparar-nos amb Igualada (que és molt més gran...i diferent!), ni amnb Tàrrega... que tindrà altres atractius..(però el que sí saben fer és vendre una caseta com un palau..., perquè els que algunes vegades hi hem anat a esdeveniments..., t'ho venen com una cosa mai vista... quan en realitat no ho és...! i n'hi ha de molt millors, però el que sí que saben fer és el màrqueting, que a nosaltres ens falta)- sortim molt poc a tots els mitjans de comunicació! en comparació amb les moltes activitats que es fan..., per què? no sé si és que des de la Paeria s'hauria de fer un bon departament de comunicació i imatge de la ciutat..., que enviï les notícies..., que faci propaganda dels actes, del patrimoni... - penso que seria una bona idea!i que a llarg termini aniria podria anar donant molts bons resultats! MÀRQUETING és una de les coses que em sembla que més ens falten.
Res doncs.., que endavant amb les idees..., perquè entre tots això ha de funcionar molt millor, segur!!

Jordi ha dit...

Crec que hi ha un altre element distintiu de Cervera que encara no s'ha anomenat en cap dels escrits ni comentaris: L'aquelarre.

Masa vegades i massa gent ha criticat la festa per diversos motius, sense veure que ens dóna un ressò a nivell nacional i fa que molt jovent vingui a Cervera de festa, però també que quedi impressionat amb el nostre casc antic i amb el patrimoni, i aquests tornen al cap dels ays a fer turísme.

En un moment en que sembla que algú vol desfer-se de l'Aquelarre, crec que el que caldria es rellançar-la perquè es un gran valor per al nostre turisme.

Anònim ha dit...

OKKK Justa la fusta!

Realment és un dels elements que dóna més ressò de la ciutat!!, i no pas perquè des de la Paeria i per part d'algun regidor en partiular, es cuidi gaire ni la festa ni la imatge que es dóna de la mateixa, ans el contrari, i sincerament, és una pena.
Comparteixo el que dius, i que caldria saber-la aprofitar molt més.