FORMULARI D'INSCRIPCIÓ AL PROJECTE CERVERA


Nom
Cognoms
Email
Tel. de contacte
Grup de treball en el qual estàs interessat en participar





Segons el disposat a la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, l'informem que les seves dades seran incloses en un fitxer, de titularitat i ús exclusiu per a fins informatius de PROJECTE CERVERA; i en compliment del que disposa l'article 65 del R.C. 1736/98 de 31 de juliol, PROJECTE CERVERA sol·licita el seu consentiment per tractar les dades que ens ha facilitat.

dimarts, 27 d’octubre del 2009

AGRAÏMENT

Els integrants de Projecte Cervera volem agraïr als cerverins l´interés i assistència a la presentació que vam fer el passat divendres. Agraïm de tot cor les mostres de suport i felicitació rebudes que ens animen a seguir encara amb més força. Hi ha molta feina a fer i cal l´ajut de tots els cerverins, ja que amb les vostres aportacions, sugerències i idees, podrem ser capaços de donar passos endavant. També tenim paraules sinceres d´agraïment pels escèptics, ja que la seva actitut ens encoratja a seguir per demostrar que tot aquest treball és seriós i amb esperit positiu. Aquest és un repte difícil però possible i el camí a recòrrer de ben segur que serà apassionant. Us animem a acompanyar-nos amb entussiasme en aquest viatge, perquè cap sector ni entitat hi quedi al marge. Podeu consultar el nostre blog on trobareu tota la informació referent al nostre projecte i la butlleta per formar part dels diferents grups de treball que s´estan començant a formar. Volem agraïr també a la Paeria la cessió i preparació de l´Auditori i a l´Amadeu Pipó la seva col.laboració desinteressada en el muntatge de l´equip de so.
Foto de Jordi Prat


3 comentaris:

Toni ha dit...

Bona nit,
Del tema aparcament, i no es per fer propaganda, a Cervera tenim una empresa que ha fet pàrquings a Tarragona i Badalona entre d’altres de 6 i 8 pisos i segur que estarien disposats a fer pressupost, aquesta es un altra de les coses que tenim que lluitar, treballar amb empreses de la comarca per que moltes vegades no sabem que es lo que tenim i les possibilitats dels nostres propis veïns.
Salut.

Ramon Subias Farré ha dit...

Bon dia Toni.

Ho trovo molt interessant, ja ha passat amb altres empreses de altres gremis que resulta que els tenim de veins i no sabem el que fan i resulta que son grans empreses del sector, aclareix quina empresa és si us plau, ja que el grup que hagi de treballar el tema d'aparcaments ho agraïrà.

Ramon Subias

toni ha dit...

Bona tarda.
L’empresa es PRECON fem pàrquings, escoles, ponts, naus industrials, etc.
A l’ajuntament ja els han tingut amb conte amb obres com: Local social de barri del Ametllers o la piscina descoberta.

Toni.